Warning: Declaration of WPSDAdminConfigAction::render() should be compatible with WPSDWPPlugin::render($ug_name, $ug_vars = Array, $action = NULL) in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-content/plugins/wp-stats-dashboard/classes/action/WPSDAdminConfigAction.php on line 33 Godt tips for nye småsko. – minismartinis Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 259 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 259 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 259 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 259
15/04/2014 · Hverdag

Godt tips for nye småsko.

strømpekrutt2mersko

Nå som asfalten er varm og grusete er det på tide med nye småsko å rusle gatelangs med. En utfordring med nye sko, eller gamle som ikke er gått ordentlig inn, kan derimot være at de klemmer på feil steder og gir gnagsår. En velkjent måte å unngå dette på er å ta seg tid til å gå dem inn hjemme. Men om du som meg er utålmodig og vil at ting skal gå raskest mulig, kan denne inngåinga gjøres hakket mer effektiv om du behandler skoene med en hjemmelaget skinnbehandling samtidig.

Gjør sånn:

Lag en væskeblanding bestående av to deler vann, en del alkohol og ca åtte dråper med såpe. Fukt en klut med blandingen og væt skoene på innsiden. Skoen skal være fuktet, men ikke klissvåt. Ta på deg et par sokker (gjerne litt tykke) og sett på deg skoene. Gå rundt i huset en stund. Hvor lenge du har den på deg varierer etter hvor mye justering skoen trenger.

Vær ekstra forsiktig med sko som har lyst eller semsket skinn, da de lettere kan misfarges.

Lykke til!

 

 

5 kommentarer

5 kommentarer

 • Svar Fina Frun.se 15/04/2014 klokka 11:32

  Bra tips!

 • Svar June 15/04/2014 klokka 19:03

  Oi, takk for tips! Lenge til småskoene skal frem her enda though, det snør og snør og snør.

 • Svar Christine 15/04/2014 klokka 21:38

  Hei.

  Jeg er en av dem med dårlig tålmodighet, dessuten syns jeg at det kan være ubehagelig å gå inn skoene. For et par år siden leste jeg et råd på nett som jeg selv har brukt med veldig bra effekt siden.
  Ta på deg ekstra tykke sokker, ta på skoene. varm opp skoene noen minutter på alle steder med en hårtørker. Skoene vil de utvide seg litt og forme seg etter foten. Ha på skoene til de har blitt helt kalde.
  Dette fungerer best på skinn, men også på andre stoffer. Etter at jeg lærte dette rådet så har jeg aldri hatt gnagsår.

  Kjempefin blogg du har, og nydelige vintagekjoler :)

  • Svar admin 16/04/2014 klokka 12:50

   Det hørtes veldig smart ut! Takk!

 • Svar Mari 20/04/2014 klokka 12:03

  OOH! Kjempelurt! Jeg har et par sko som egentlig var gått inn, men så la jeg i såler som gjorde at foten flyttet seg littegrann i skoen. Resultat: megablemme på helen.

 • Skriv en kommentar