Warning: Declaration of WPSDAdminConfigAction::render() should be compatible with WPSDWPPlugin::render($ug_name, $ug_vars = Array, $action = NULL) in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-content/plugins/wp-stats-dashboard/classes/action/WPSDAdminConfigAction.php on line 33 Rådyr søker nytt hjem! / En slags konkurranse. – minismartinis Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 259 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 259 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 259 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/5/c/minismartinis.com/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 259
29/01/2015 · Fine ting, Hverdag

Rådyr søker nytt hjem! / En slags konkurranse.

marsvindu

Disse rådyrene fra 60-tallet, som har bodd i vinduet på Sagene i flere år, søker nytt hjem. Hvis du vil at de skal flytte inn hos deg, legg igjen en kommentar om hva du har likt aller best ved den litt kinkige måneden januar. Jeg trekker en vinner og sender rådyrene i posten dit du bor. Høres ikke det ut som en kjempeplan?

17 kommentarer

17 kommentarer

 • Svar Anna 29/01/2015 klokka 13:44

  Det jeg har likt aller best ved januar er at jeg har merket at morgenene har blitt lysere, og sola varmet litt i kinnet og bak på leggene mine i dag.

 • Svar Silje Undrum 29/01/2015 klokka 20:49

  Januar har til nå vært fin med mange gåturer de dagene været har tillatt det, orkesterøvinger etter to måneder med “spillefri”, et nytt skolesemester med litt kjekkere emner enn i fjor og øve på bryllupsvalsen i stua vår. Men det aller beste så langt var å ta toget i åtte timer for å besøke tantebarn og utpå kvelden se “Billy Elliot” på Folketeateret.

 • Svar Solveig 29/01/2015 klokka 21:45

  Januar. <3 Jeg begynte i fast jobb for aller første gang etter å ha overkommet endel utfordringer. Storfornøyd, stolt og trives! :)

 • Svar Christina 29/01/2015 klokka 23:57

  solglimt i fjest, overraskelsesgave av mannen og pakke i posten – glemte vottene mine hjemme i jula, men oppi pakka lå det sjokolade, brev og annet som skal gjøre januar og masterlivet litt hyggeligere.

 • Svar Josefine 30/01/2015 klokka 08:07

  Det beste med januar 2015 var nyttårslunsjen hjemme hos mine foreldre. Det hele utviklet seg til å bli en kjempehyggelig generasjonsfest med 30 gjester! :)

 • Svar Ine 30/01/2015 klokka 09:04

  Januar har vært skikkelig kinkig. Men jeg har likt å kjøpe meg eller få tulipanbuketter hver uke. <3

 • Svar Stine 30/01/2015 klokka 10:25

  Det beste med januar er at jeg har fatt meg ny jobb i Norge etter to aar i utlandet. Saa naa flytter jeg hjem til Oslo snart!

 • Svar frustrert frue 30/01/2015 klokka 17:20

  Åh, så fiine rådyr!!! Januar har en tendens til å bli isende kald her oppe kor æ bor, selvom sola kommer tilbake. Høydepunktet i januar e jo å se sola igjen. I år har æ faktisk ikke vært så trøtt som æ har pleid å være tidligere år. Æ tror optimismen som sola kommer tilbake med, har hatt god invirkning på min ellers så vintertrøtte kropp. Lyset som vi kaller blåtimen her oppe fasinerer mæ så mye at æ glemmer å se på mørketida som nåt deprimerende. Æ e begynt å sette pris på den her årstida mer og mer. Æ ser dens skjønnhet. Det e vel nåt med at æ e blitt voksen, og har fått andre verdier i livet. Dermed ser æ annerledes på januar også. =) God helg!!

 • Svar Johanna Retrolover 30/01/2015 klokka 17:29

  Ååååh helt underbara! Det bästa med januari är (en blyg och tillbakadragen människa som jag är) MIN födelsedag!!! Den gör hela januari till en härlig månad, men jag tänker att jag också sprider glädje till andra genom att vara glad och peppa andra :)

 • Svar Margrethe 30/01/2015 klokka 23:53

  Det fineste med januar har vært helgene hvor en kan ligge litt lenger i den varme sengen, når det er mørkt og kaldt ute. Jeg velger å tro at våren i år kommer fort.

 • Svar marire 31/01/2015 klokka 09:26

  det fineste med denne tunge januarmåneden har vært at midt oppi alt det triste, var vi sammen med mormor døgnet rundt helt til hun ikke levde mer, så hun skulle slippe å føle seg redd og alene. den siste kvelden sang vi sanger for henne, for det pleide hun å like så godt. også strøk vi henne over håret og holdt henne i hånda, og snakket til henne, så hun skulle vite at vi ikke gikk noe sted, men bare var der og passet på henne. jeg tror at det gjorde godt for henne at vi var der, og vet at det gjorde godt for oss.

 • Svar all 31/01/2015 klokka 19:57

  å kysse ham i berlin.

 • Svar Sylvia 31/01/2015 klokka 23:44

  Jeg likte veldig godt kommentarene på denne posten. Anyway, jeg bor i Nord-Norge, og det jeg likte best med januar var at jeg så solen krype oppover fjellet i dalen jeg bor. En gang i februar kommer den til å treffe huset. Først i ett minutt, så lengre og lengre.

 • Svar Hilde 05/02/2015 klokka 21:25

  Jeg likte best at jeg kjøpte min første leilighet.

 • Svar Mina 08/02/2015 klokka 09:59

  Det jeg har likt best med denne januarmåneden, er at jeg har gjenopptatt kontakten med en tidligere kollega og venninne som jeg har savnet. Veldig trivelig!

 • Svar Lisa 09/02/2015 klokka 15:47

  Januar er bestandig den tyngste måneden. Alle de 31 dagene den består av er jeg preget av den samme følelsen som man har når en kommer opp av vann. Kroppen er laget av bly og står ikke en sjanse mot tyngdekraften som veier en ned fra hode til tå. Om det faktisk er jeg eller januar som kan klandres for dette vet jeg ikke, men under denne tiden kjenner jeg meg maktesløs og klarer ikke holde tritt med verden rundt. Dette året var intet unntak, men den store forskjellen er at jeg klarte å komme meg gjennom den alene, i mitt nye, lille, moderate og enslige hjem. Min første januar der jeg ikke bor hjemme med familie som støtter meg. I januar føltes det håpløst, men nå i ettertid begynner jeg å innse hvor mange små mål jeg faktisk har klart å nå bare på denne lille delen av år 2015. Å ha det vanskelig med meg selv alene i januarkulda har gjort det lettere å slippe inn både familiemedlemmer og venner. Kort sagt kan en si at denne januarmåneden har jeg begynt å sette mer pris på de jeg har rundt meg og fått mer tillit til meg selv. Nå skal jeg jobbe med å riste resten av denne tyngda av kroppen og ha tro på at jeg er bra nok. Veldig vagt og veldig klisje, men sånn har det faktisk vært.

 • Svar Frida Ropphaugen 20/03/2015 klokka 13:42

  Det fineste med januar er spooning, vin, hyttetur og en glad hun som leker i snøen.

 • Skriv en kommentar